Eco Cover Energy

Solar Panel Temizliğinde Kimyasal Kullanımı

Feb 09, 2023

Güneş paneli temizliğinde en sık sorulan sorulardan biri temizlik için kimyasalların kullanılıp kullanılamayacağıdır. Cevap evet olsa da, temizlik sonuçlarını optimize etmek ve panelleri korumak için doğru çözümü seçmek çok önemlidir.

Çamaşır suyu veya amonyak gibi sert kimyasalların kullanılması kesinlikle önerilmez . Bu agresif maddeler yansıma önleyici kaplamaya, silikon contalara ve hatta panellerin çerçevesine zarar verebilir. Üstelik bu tür kimyasalların yanlış kullanımı ve imhası çevreye zarar verebilir.

EcoCover Energy olarak güneş paneli temizliğinde güvenli ve etkili çözümler sunmanın önemini anlıyoruz . Çözüm önerilerimiz, güneş panellerinizin optimum performans ve uzun ömürlü olmasını sağlayarak, çeşitli temizlik zorluklarına çözüm bulmak üzere geliştirilmiştir.

Temizlikte kullandığımız kimyasal ajanlarımız çevre dostu, biyolojik olarak parçalanabilen ve sert kimyasallardan arındırılmış olacak şekilde tasarlanmıştır . Organik kirleri ve belirli kirletici maddeleri etkili bir şekilde ortadan kaldırarak güneş panellerinin en iyi şekilde çalışmasını sağlarlar.

Sunduğumuz temizlik ajanları, bağımsız uluslararası laboratuvarlar tarafından sıkı testlerden geçirilmiş ve gerekli tüm sertifikalara sahip dünyanın önde genel panel üreticileri tarafından da önerilen ürünlerdir.